Peternoster
'Het leven is een groot feest, maar je moet wel zelf de slingers hangen....'

Beetje bridgen


De Goijse Slemmer
2020

 

Op dinsdag 11 augustus wisten we corona haarfijn buiten de deur te houden. Met de nog nooit vertoonde hittegolf was ze niet in staat om tijdens onze eerste Goijse Slemmer Viertallen Drive ook maar enige schade aan te richten. Overigens waren de groene en blauwe bridgetafel groot genoeg om elkaars verrichtingen slechts op afstand te volgen.

Het was een mooie middag en begin van de avond, mede dankzij de gastvrijheid van Anneke en Jan, die hun nederige stulp beschikbaar stelden voor het bridgeplezier van acht bezeten bridgers.

Na een moeilijke lotingsprocedure werd de bezetting van team A en team B duidelijk:
In paar A1 werden Maria en Jan aan elkaar gekoppeld. Samen met Joke en Piet in paar A2 vormden zij viertalteam A.

Voor viertalteam B bepaalde de loting met Gertie en Peter het paar B1 en tot slot Anneke en Kees het paar B2.
De strijd tussen beide teams startte rond de klok van 14.00 uur met het eerste van de 28 spellen. De uitslagen werden keurig door de teams bijgehouden. Na diverse drink- en wisselpauzes werd het laatste spel gespeeld rond 19.00 uur.
De voorzitter van de éénkoppige jury kon de definitieve uitslag gaan berekenen, waarna van een heerlijk warm-koud buffet gesmuld kon worden. Gezien de stemming vóór, tijdens en ná het eetgelag lijkt een herhaling van deze eerste Goijse Slemmer Viertallen Drive een vanzelfsprekendheid. Daar zal de definitieve uitslag (van belang voor een eventuele volgende Goijse Slemmer) en die hieronder nogmaals vermeld wordt, géén verandering in gaan brengen.

Allemaal hartelijk bedankt voor jullie sportieve gezelligheid!

De webmeister,
tevens voorzitter van de eenkoppige jury.

 

 

Uitslagen van de gespeelde spellen